​Tandhjulsgear - Specialfremstillet​

Hos Osvald Jensen A/S laver vi tandhjulsgear, som passer til vores kunders behov og krav. Vores firma bygger på ordreproduceret produkter, hvilket betyder, at vi lever af vores kunders ordrer og krav til vores produkter. I dette tilfælde de specifikke tandhjulsgear, som vi producerer efter kundens krav og specifikationer.

Hos Osvald Jensen indgår vi gerne i et samarbejde med vores kunder, hvor vores mangeårige viden og know-how vil komme kundens løsning af tandhjulsgear til gode. Vi lytter til vores kunders krav og ønsker, og det gælder både i udviklingsfasen og i selve produktionen af gearet.

Har du som kunde et allerede eksisterende produkt, som du ønsker sparring på, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tandhjulsgear produceret i Danmark

Tandhjulsgearene er altid produceret efter vores kunders specielle krav og mange ønsker. Vi har det mål, at vores løsningsforslag af tandhjulsgear, altid skal være den mest optimale løsning for vores kunder. Som kunde ved du, hvilke krav du har, og vi ved hvordan vi opnår den bedste løsning.

Alle tandhjulsgear og andre mekaniske dele til alle vores gear er produceret i Danmark på egen fabrik. Det betyder, at vi har let ved at ændre selv ned til små detaljer i produktionen, det gælder allerede ved fremstillingen af eventuelle prototyper, men det gør os også i stand til at produktionsoptimere løbende på vores processer.

Kontakt os i dag

Hvis du mangler tandhjulsgear, som skal passe til dine specifikke krav, så kontakt os på telefon 43 96 20 77. Vi hjælper meget gerne med den specifikke udvikling af tandhjulsgearet og står for alt i indkøringsfasen, så det hele passer til vores kunders krav, både ved prototypefremstilling men også senere i forløbet, hvis det bliver nødvendigt.

Dialogen mellem kunde og producent er yderst vigtig for at opnå det bedste resultat, hvorfor vi naturligvis stiller os til rådighed for sparring.

​Osvald Jensen A/S

DK-2605 Brøndby

Phone: +45 43 96 20 77​