Forskellige former for snekkegear

Vores program af snekkegear, som består af typerne C-32 og C-40 og nu vores nyhed OJ-32, produceres og monteres 100% på egen fabrik i Danmark, primært for at tilsikre en høj kvalitet samt en kort leveringstid.

De mange udenlandske virksomheder og motorproducenter, som bruger vores snekkegear, har dem monteret på deres motorer, i deres program. Derfor har vores snekkegear funktioner over det meste af verden i mange forskellige produkter.

Vi producerer i fem forskellige modeller:

- OJ-32 Nyhed
- ​C-32

- ​C-32 planet

-​ C-32 special

-​ C-40

Alle vores modeller kan leveres i kundetilpassede udgaver, så vores kunder får det ønskede snekkegear. Vores kunder er altid i centrum, og derfor skal opgaven løses med stor omhu og med kunden som medbestemmende.

Snekkegear produceret i Danmark

Vi producerer alle vores produkter på vores fabrik i Brøndby. På vores fabrik udvikler og producerer vi transmissionsdele til mange forskellige virksomheder og brancher i hele landet.

Vores kunders ideer og mulige designmuligheder bliver drøftet i tæt samarbejde og dialog med den enkelte kunde. Vi finder altid frem til det rigtige design på vores snekkegear i samarbejde med vores kunder, og selvfølgelig altid til den rigtige pris.

Vores store viden på området med snekkegear gør, at vi altid er i stand til at løfte selv krævende og svære opgaver. Flere og flere udenlandske motorproducenter bruger vores snekkegear i deres program.

Vil du vide mere?

Hos Osvald Jensen A/S er ingen ordre for lille, og ingen opgave er for stor til os. Kundens ønske om design og høj kvalitet er altid i højsædet, og vi producerer altid vores snekkegear fra bunden, så kundens ønsker kan blive opfyldt. Du kan kontakte os på telefon 43 96 20 77, hvis du vil høre mere. 

​Osvald Jensen A/S

DK-2605 Brøndby

Phone: +45 43 96 20 77​