Forskellige former for snekkegear

Vores program af snekkegear, som består af typerne C-32 og C-40 og nu vores nyhed OJ-32, produceres og monteres 100% på egen fabrik i Danmark, primært for at tilsikre en høj kvalitet samt en kort leveringstid.

De mange udenlandske virksomheder og motorproducenter, som bruger vores snekkegear, har dem monteret på deres motorer, i deres program. Derfor har vores snekkegear funktioner over det meste af verden i mange forskellige produkter.

Vi producerer i fem forskellige modeller:

- OJ-32 Nyhed
- ​C-32

- ​C-32 planet

-​ C-32 special

-​ C-40

Alle vores modeller kan leveres i kundetilpassede udgaver, så vores kunder får det ønskede snekkegear. Vores kunder er altid i centrum, og derfor skal opgaven løses med stor omhu og med kunden som medbestemmende.

Snekkegear produceret i Danmark

Vi producerer alle vores produkter på vores fabrik i Brøndby. På vores fabrik udvikler og producerer vi transmissionsdele til mange forskellige virksomheder og brancher i hele landet.

Vores kunders ideer og mulige designmuligheder bliver drøftet i tæt samarbejde og dialog med den enkelte kunde. Vi finder altid frem til det rigtige design på vores snekkegear i samarbejde med vores kunder, og selvfølgelig altid til den rigtige pris.

Vores store viden på området med snekkegear gør, at vi altid er i stand til at løfte selv krævende og svære opgaver. Flere og flere udenlandske motorproducenter bruger vores snekkegear i deres program.

Vil du vide mere?

Hos Osvald Jensen A/S er ingen ordre for lille, og ingen opgave er for stor til os. Kundens ønske om design og høj kvalitet er altid i højsædet, og vi producerer altid vores snekkegear fra bunden, så kundens ønsker kan blive opfyldt. Du kan kontakte os på telefon 43 96 20 77 eller udfylde kontaktformularen her på siden, hvis du vil høre mere. 

​Osvald Jensen A/S

DK-2605 Brøndby

Phone: +45 43 96 20 77​