Snekker og snekkehjul i høj kvalitet

Firmaet Osvald Jensen A/S er et af de firmaer i Danmark, som har størst ekspertise inden for området med fremstilling og produktion af snekker og snekkehjul. Fremstillingen af snekker og snekkehjul er én af vores spidskompetencer.

Vores kunders indflydelse er vigtig i fremstillingen. Vi producerer snekker og snekkehjul i tæt samarbejde med vores kunder, og deres ønsker kommer altid med i produktionen og fremstillingen af de forskellige komponenter og emner. Vores tætte samarbejde med kunden og vores egen faglige kundskaber, giver de bedste og mest kvalitetssikrede snekker og snekkehjul på markedet.

Fremstilling af snekker og snekkehjul

I vores virksomhed har vi egenproduktion af snekkegear, og vi har derfor en stor ekspertise og know-how inden for netop snekker og snekkehjul.

Vores snekker fremstilles fuldautomatisk og med automatisk afgratning op til modul 3,5 og med max diameter på ø60 mm. Snekkerne kan varmebehandles med HRc 58, og derefter evt. skalfræst i slibekvalitet 6, som kan dokumenteres.

Med vores snekkehjul kan du få fremstillet et hjul på op til 150 mm i diameter.

Alle snekkehjul og snekker kan produceres lige fra en prototype og til masseproduktioner. Vi indgår gerne i et tæt samarbejde med vores kunder, så udfaldet af emner bliver, som kunden ønsker det.

Hør hvad vi kan gøre for dig

Vi opfylder, så vidt muligt, altid vores kunders ønsker. Det betyder at du som kunde, går fra vores virksomhed med det ønskede snekkehjul og/eller snekke. Vores fabrik ligger i Brøndby, og du kan altid kontakte os på telefon 43 96 20 77, hvis du vil vide mere om vores ekspertise og viden på området. Du har også mulighed for at udfylde formularen her på siden.

​Osvald Jensen A/S

DK-2605 Brøndby

Phone: +45 43 96 20 77​