Fremstilling af tandhjul til forskellige formål

Hos Osvald Jensen A/S producerer vi tandhjul til rigtig mange forskellige produkter og formål. Vi udvikler og producerer tandhjul fra modul 0,1 til modul 4, og primært efter metoden afvalsfræsning.

Vores virksomhed er markedsførende i Danmark ved produktion af små tandhjul, som er tilpasset vores kunders krav og ønsker. Vi samarbejder med vores kunder om at finde den helt rigtige løsning, som passer til netop deres behov. Selvfølgelig altid i den rigtige kvalitet og til den rigtige pris.

Hos Osvald Jensen A/S er vi specialister både i udvikling og produktion af tandhjul. Det er både de lidt større, de mindre og de meget små, som alle kan speciallaves til vores kunder.

Dine muligheder inden for tandhjul

Som kunde hos Osvald Jensen A/S får du rigeligt med muligheder for at være deltagende i udviklingen og opstartsfasen af de specialdesignet tandhjul. Vi er markedsførende i Danmark inden for produktion af tandhjul i små moduler. Vi har mange års erfaring i udvikling, fremstilling og kontrol af tandhjul i alle vores modulstørrelser. Vi dokumenterer kvaliteten ved hjælp af vores 3D CNC-styret Zeiss målmaskine.

Vi producerer blandt andet:​

- ​Cylindriske tandhjul
-​ Små tandhjul
-​ Kunststoftandhjul
-​ Tandremtandhjul
- Koniske tandhjul
- Tandstænger
- Rotoraksler
- Tandkranse

​Når vi producerer til vores kunder, kan vi producere 24 timer i døgnet, samt alt fra prototyper til masseproduktion.

Kontakt os og hør mere

Hvis du er interesseret i nogle af vores løsninger inden for tandhjul eller vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så kan du kontakte os på telefon 43 96 20 77. Vi kommer gerne med bud på kvalificerede løsninger, eller reviderer og sparrer på dine ideer i samarbejde med dig.

​Osvald Jensen A/S

DK-2605 Brøndby

Phone: +45 43 96 20 77​